недорого ворота на гараж-Киев, Днепр

Для кожного автовласника, безумовно, важливо, щоб його транспортний засіб зберігався належним чином. Тому намагаються підібрати секційну систему, яка буде надійною та безпечною для повсякденного використання. Існує ще один критерій – це естетична привабливість. У сучасному світі важливо, щоб на території приватного будинку поєднувалося все: фасад будинку, огорожі, вхідні та в'їзні групи. Саме за таким принципом відбувається виготовлення гаражних воріт у більшості європейських брендів. Підйомна конструкція має бути довговічною, функціональною, простою в управлінні та красивою, щоб привернути увагу споживачів. Таким чином, створюють найпопулярніші свої колекції виробники DoorHan та Alutech. При цьому їх вироби нерідко порівнюють, адже компанії популярні і мають хорошу репутацію. Крім того, вони відповідають європейським нормам безпеки. Пропонуємо порівняти автоматичні ворота для гаража та краще ознайомитись з їх характеристиками.

эксклюзивные гаражные ворота - установка

Цікаво знати:

skol'ko stoyat garazhnye vorota - pol'sha - kiev

РОГЛЯДАЄМО УТЕПЛЕНІ ВОРОТА ALUTECH ДЛЯ ГАРАЖУ: ПІДЙОМНІ СИСТЕМИ, ВИГОТОВЛЕНІ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СТИЛІ

Конкурентно найвищу якість має колекція Prestige. Покупцеві на вибір надається тип балансування полотна: торсіонний механізм або пружини розтягування. У стандарті запас циклів становить 25 000, чого при використанні 4 рази на добу вистачить на 17 років стабільної експлуатації. Крім цього, у базовій комплектації надаються захист від затискання пальців, від зачепа та порізу, а також захист від падіння при поломці пружин. Також перевагою колекції став порівняно простий монтаж та багато варіантів встановлення виробу. У тому числі, з низькою притолокою - від 100 мм.

Гарні ворота в гараж Prestige також вирізняються високим рівнем теплоізоляції. Зокрема завдяки сендвіч-панелям 45 мм. Вони мають наповнювач поліуретан без застосування фреону. Білоруський бренд заявляє, що такий показник можна порівняти з теплоізоляцією, яку забезпечує цегляна стіна, завтовшки 60 см. Додаткова герметизація здійснюється за рахунок повітряної камери між пелюстками. Колекція має найвищий 5 клас повітропроникності згідно з EN 12426. Використовуються подвійні верхні та бічні ущільнювачі. Від утворення корозії додатково захищає технологія ПУР-ПА запатентована виробництвом Alutech. Також модель може мати практично будь-який дизайн завдяки інструментам та можливостям, які надає завод.

установка дизайнерских гаражных ворот под ключ - монтаж за 10-14 днейavtomaticheskie skladnye vorota - izgotovlenie vorot tipa garmoshka - ustanovka - nedorogo

СЕКЦІЙНІ ВОРОТА DOORHAN У ГАРАЖ: РОЗГЛЯДАЄМО ХАРАКТЕРИСТИКИ СИСТЕМИ КОНКУРЕНТНО ВИСОКОЇ ЯКОСТІ

Однією з найпопулярніших на сьогоднішній день є колекція RSD02. На відміну від аналогічних серій, її робота ґрунтується на торсіонному механізмі, а не пружинах розтягування. Це більш зносостійкий та довговічний тип балансування полотна, який зазвичай застосовується для виробництва секційних систем промислового типу. У стандарті лінійка призначена для здійснення 25 000 повних робочих циклів. У стандартній комплектації є захист від падіння полотна, у разі поломки пружин. Також колекція відрізняється більш простим монтажем. Крім того, перевагою є можливість встановлення в приміщеннях з притолокою до 150 мм та бічними відстанями від 120 мм. Виробником пропонуються 9 варіантів підйому конструкції, що робить дані сучасні ворота на гараж універсальнішими.

Система досить тепла, завдяки сендвіч-панелям 40 мм із спеціальним наповнювачем. Виробником надаються посилені петлі для тривалої служби виробу. Також конструкція є оцинкованою та захищена від утворення корозії. Розмір прорізу може бути практично будь-яким: ширина від 2000 до 6000 мм, а висота - від 1800 до 3000 мм. Додатково можливе виробництво конструкції за параметрами замовника. Бажаючі можуть максимально адаптувати дизайн виробу під існуючі умови. Для цього можна вибрати тип панелей, відтінок, тип поверхні та інше. Дізнатися більше про колекцію можна за посиланням: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/doorhan-vorota-garazhnye

vorota-s-avtomatikoj-iz-sendvich-paneli-garazhnye-podemnye-proizvoditel-riterna

 

АВТОМАТИЧНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА ALUTECH - DOORHAN - МОНТАЖ -

КИЇВ ДНІПРО - ХАРКІВ ОДЕСА - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - ЛЬВІВ

 

стоимость ворот на гараж - сделать замер гаражных ворот под ключ

ЗАМОВИТИ ТЕПЛІ ВОРОТА ІЗ СЕНДВИЧ-ПАНЕЛЕЙ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА: ПРОПОНУЄМО ОРИГІНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ГАРАЖА

В асортименті нашої торгово-виробничої мережі представлені лише якісні та сертифіковані вироби. У тому числі, продукція від компаній Alutech та DoorHan, оскільки ми є їхніми офіційними представниками в Україні. Також з цієї причини покупцям пропонують найвигідніші ціни на секційні системи. Приїжджайте у шоу-рум «ЗАВОД ВОРІТ Одеса» і отримайте професійну консультацію від менеджера. Фахівець відповість на ваші технічні питання, допоможе вибрати та замовити модель. Крім того, гості салону, що в Одесі знаходиться на вул. М. Грушевського, 39А можуть отримати приємний бонус – персональну знижку. Зверніться до нас, щоб придбати гаражні ворота, ціна та параметри яких будуть відповідати вашим очікуванням. Установка та індивідуальне виготовлення конструкції обговорюються додатково. Безкоштовна технічна консультація та розрахунок вартості можливі як в офісі, так і в телефонному режимі: +38 (067) 112-17-04, +38 (050) 356-21-16.

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота